Rólunk

Privát szféra felsőfokon

A Sunset Resort Magyarország első Balatonon elhelyezkedő félautomatizált apartmanházként mutatkozik be. Alapvető célunk egy olyan szálláshely kínálása, amely a vendégek privát szféráját szem előtt tartva, maximális pihenést kínál. Ennek érdekében a lehető legminimálisabb szintre csökkentettük a  személyzettel történő kommunikációt vagy érintkezést. A foglalástól kiindulva egészen a kijelentkezésig a vendégeknek csupán okostelefonjaikra  lesz szükségük. Eszközeikkel már a check-in előtt 7 nappal megtörténhet az online bejelentkezés, ezzel is csökkentve az apartman elfoglalásának idejét az érkezés napján. Szintén az önműködést segíti elő az előzetesen telefonra letöltött speciális applikációnk, amely a lefoglalt apartman ajtajának kinyitásához és a későbbiekben a ház szolgáltatásainak lefoglalásához is szükséges. Kulcsfontosságú számunkra vendégeink felhőtlen pihenése, személyes terük tiszteletben tartása, így minimális apartmanszámmal működünk. Célunk, hogy a közös területek, úgy mint a kert, a strand és a napozóstég használatakor vendégeinken ne hatalmasodhasson el a zsúfoltság frusztráló érzete. A kert végéből nyíló hatalmas méretű stég lehetővé teszi, hogy a szabad strandokra való gyaloglás helyett könnyedén, 2 perc alatt a Balaton vízéhez érhessünk és

kizárólag a Sunset Resort lakóival találkozhassunk. A vízpart közelségének köszönhetően vendégeinknek nem szükséges személyes tárgyaikat hosszasan cipelniük, azokat könnyen elérik bérelt apartmanjaikból is. Bár a méltán híres fonyódi kutyás strand csupán 15 percre helyezkedik el a szálláshelytől, nekünk is van egy jó hírünk: apartmanházunk nagy hangsúlyt fektet a kedvencekkel érkező vendégekre is. A Sunset Resort szeretettel fogadja a kis kedvenceket is; vendégeinknek lehetősége van foglaláskor jelezni, hogy kutyájukkal érkeznek és lefoglalni különleges kutyás bekészítéseinket is. Kicsiknek és nagyoknak, pároknak és egyedülállóknak, családoknak és baráti társaságoknak is egyedülálló kikapcsolódást nyújt a Sunset Resort Apartmanház. Ne rontsa el nyaralását, ha szelesebb az idő vagy a Balaton ver magas hullámokat! A kertben petanque, minigolf pálya és sütögetésre alkalmas helyek várják, míg a szélvédett belső kertben a medencében van lehetőség a fürdőzésre. Ha Fonyódon nézne szét vagy aktívabb kikapcsolódást keres, kerékpár bérlésre is lehetőség van. Szeretettel várunk mindenkit, akik a szürke és zajos hétköznapokból a Balaton kínálta nyugtató környezetbe menekülnének! Töltődjön fel nálunk, hogy kiegyensúlyozottan térjen vissza a mindennapokba!

Együtt a környezetért!

#econotego

A Sunset Resort Apartmanházban nemcsak lakásaink magas színvonalára, hanem - az élhető és békés jövő érdekében - a környezettudatos üzemeltetésre is kiemelten ügyelünk! Ha Te is velünk tartasz és tenni szeretnél a környezetünkért, olvasd el az erre vonatkozó energiatakarékossági ötleteinket!
365Az év összes napján nyitva vagyunk!
Fedezze fel az igazi kikapcsolódást

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink garantálják, hogy nyaralása igazi élménnyé váljon!
Lehet szó passzív vagy aktív pihenésről, találja meg az Önhöz legközelebb álló lehetőséget!

Vízitaxi jegy

Kizárólag főszezon idején kínálunk vízitaxi jegyet Badacsony vagy Szigliget irányába!

Petanque

Petanque pályánkon kipróbálhatja a franciák legkedveltebb játékát!

Csisztapuszta jegy

A főszezonban kizárólag mi kínálunk egésznapos fürdő jegyet

Kerékpár bérlés

Ha körbenézne Fonyódon és környékén, béreljen kényelmes kerékpárt nálunk!

SUP bérlés

Evezzen a Balaton tükörsima vizén! Biztonságos és minden korosztály számára élvezetes!

Rendezvények

Főszezon idején a vendégek részére ingyenes, tematikus rendezvényeket kínálunk!

Élménymedence

Felkészült a teljes relaxációra? Kültéri medencék már nagyon várja Önt!

Minigolf

Nemcsak az urak kikapcsolódása! Tegye próbára koncentráló és célzó képességét!

Baby pack

Igény esetén babaágyat és etetőszéket is biztosítunk csaldos vendégeink számára!
Közvetlen vízparti elhelyezkedés. Csendes, nyugodt környék. Közelben van minden. Modern jól felszerelt apartman. Segítőkész személyzet. Köszönjük.
András - Review from booking.com
Kapcsolat

Kérdése van?

Fonyód
Fürdő utca 36.
Keressen minket telefonon (minden hétköznap 9:00-17:00-ig):
Hegedűs Erika
+36 20 425 3366
Nagy Tamara
+36 20 433 4466